Grosuplje in Kamnik: 900 sadik marihuane v domačih 'katakombah' | Kronika | Novice
Domov Kronika

Grosuplje in Kamnik: 900 sadik marihuane v domačih 'katakombah'

laboratorij_111210Grosupeljski in kamniški policisti so imeli izjemno uspešno noč, saj so zasegli velike laboraorije, kjer so preprodajalci droge gojili prepovedano marihuano.

"Po odstranitvi cistern in desk so policisti po lestvi vstopili v podzemni prostor, v katerem je bila večja količina raznih gnojil za boljšo in predvsem bujno rast rastlin, rezervoarji za vodo in električna omarica," je povedal komandir grosupeljske policijske postaje, Vlado Ščavničar. 32-letniku so zasegli marihuano in 50 kvadratnih metrov velik aboratorij, kjer je gojil preko 443 sadik marihuane. Poleg vsega je ime svoj laboratorij priklopljen na javno električno omrežje ter 2 nabojev kalibra 7,65 milimetra, več mobilnih telefonov in beležnico, v katero si je zapisoval tako postopke gojenja, kot tudi nekatere podatke o kupcih. Po srečanju s preiskovalnim sodnikom naj bi že odšel na prostost.

Prav tako pa so kamniški policisti zasegli 30 kvadratnih metrov velik laboratorij marihuane in 32-letnega brezposelnega Kamničana privedli pred preiskovalnega sodnika. "Našli so tudi več večjih vreč za smeti, v katerih so bila posušena stebla, kar kaže na to, da je osumljeni prepovedano drogo gojil že daljše obdobje," je povedal Dejan Čulk, komandir tamkajšnje policijske postaje.

Za policiste je bila to izjemno plodna noč.

Poglejte še:


busy
 

Novice

Zadnji komentarji

So tudi vam blokirali bančno kartico?
Vse je možno. Ampak skiming je priznana zadeva s ...
Neuradno: Zmaga Zorana Jankovića
Ne morem komentirati volilnih izidov, ker nimam or...
Zmaga Jankovića, Janša častno priznal poraz
Ne morem komentirati volilnih izidov, ker nimam or...

Horoskop

Ta stran ni več aktivna

article thumbnail

Preselili smo se na naslove http://lifestyle.enaa.com/, http://druzina.enaa.com/ in http://dne.enaa.com/, kjer lahko najdete aktualne vsebine za sodoben, napreden, zdrav in trendi življenjski slog.